Az V. GreenTech Szakkiállítás és Konferencián is részt vett a Zala-Müllex Kft.

Közzétette: Zala-Müllex
Készült: 27 május 2024

Május 23-án és 24-én immáron ötödik alkalommal rendezték meg a GreenTech Zöld Energia és Fenntarthatóság Szakkiállítás és Konferenciát, amelynek az elmúlt évekhez hasonlóan az AVL ZalaZONE Tesztpálya adott helyet.

Cégünk a kezdetek óta évről évre részt vesz a régió egyik legjelentősebb zöld szakmai eseményén. A standunkat meglátogató érdeklődők különböző feldolgozott műanyaghulladékokat tekinthettek meg, kollégáinktól válaszokat kaphattak kérdéseikre, valamint környezetvédelemmel és hulladékgazdálkodással kapcsolatos kvízt oldhattak meg. A korábbi papír alapú kvízeinket idén már digitális formában tölthették ki a diákok, akik helyes válaszok esetén Zala-Müllexes ajándékokban részesültek.

A kétnapos rendezvény fővédnöke Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter és Lantos Csaba energiaügyi miniszter, védnöke Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg MJV polgármestere és Vigh László, a térség országgyűlési képviselője volt. A szakkiállításon 70 kiállító vett részt, a mintegy 800 szakmai látogató és 500 diák 20 szakmai és iparági bemutatón és 2 pályaorientációs programon vehetett részt.