hangulatú évzáró rendezvényt tartottunk

Közzétette: Zala-Müllex
Készült: 11 december 2023

Idén is megtartottuk céges évzáró rendezvényünket, melynek a tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is a botfai Erdődy-Hüvös kastély adott helyet. Több mint száz jelenlévő munkatársunkat elsőként ügyvezető igazgatónk, Bauer Arnold köszöntötte. 

Ügyvezetőnk egyesével minden részlegnek megköszönte az egész éves munkáját, és hangsúlyozta, egy céget leginkább a munkavállalói tehetnek sikeressé, így kiemelt fontosságú az ő megbecsülésük. Örömmel mondta, hogy a Zala-Müllex Kft. egy olyan munkahely, ahol jó dolgozni, a kollégákra pedig jellemző a kitartás, a magas hozzáadott érték, az innovatív megoldások, a folyamatos építkezés, célunk pedig, hogy hatékony, eredményes működésünket a jövőben is folytassuk. 

Gecse Péter, Zalaegerszeg MJV alpolgármestere köszönetet mondott a Zala-Müllex Kft.-nek, amely a város fontos stratégiai partnere. A céget stabil gazdálkodás és jövőkép, fejlődési elképzelések, tiszta misszió megfogalmazása jellemzi - tette hozzá. Gecse Péter is külön kiemelte a cégen belüli jó közösség fontosságát, valamint köszönetet mondott cégünk széles körű társadalmi felelősségvállalási tevékenységeiért is. 

A sikeres esztendő végéhez közeledve koccintással, finom falatokkal és jó hangulatban töltötték az egész estét kollégáink.