A Zala-Müllexszel is találkozhattak az érdeklődők a IV. GreenTech Szakkiállítás és Konferencián

Közzétette: Zala-Müllex
Készült: 30 május 2023

Május 25-én és 26-án rendezték meg a régió egyik legnagyobb zöld szakmai eseményét, a kétnapos GreenTech Zöld Energia és Fenntarthatóság Szakkiállítás és Konferenciát a ZalaZONE Zalaegerszegi Járműipari Tesztpályán.

A negyedik alkalommal megrendezett szakkiállításon a Zala-Müllex Kft. a kezdetek óta részt vesz, így idén is mindkét nap várták kollégáink standunknál az érdeklődőket. Idén különböző, már feldolgozott műanyaghulladékokat, valamint építési-bontási törmelékhulladék típusokat mutattunk be, valamint különböző kvízeken is kipróbálhatták magukat a standunkat meglátogatók, akik Zala-Müllexes ajándékokkal is gazdagodhattak.

A rendezvényen 80 szakmai kiállító vett részt, 400 szakmai látogató és 800 diák látogatott ki, akik 20 szakmai és iparági bemutatón, valamint 2 pályaorientációs programon is részt vehettek.

A kétnapos konferencia alatt - melynek fővédnöke Lantos Csaba energiaügyi miniszter, védnöke Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg MJV polgármestere és Vigh László országggyűlési képviselő volt - többek között az energiastratégia, a körforgásos gazdaság, a járműipar, a környezetvédelem, a hidrogén felhasználási lehetőségei és a közösségi közlekedés témájában hallgathattak meg előadásokat és konferenciabeszélgetéseket az érdeklődők.