Sport mecénása díjat kapott a Zalaegerszeg 25 legnagyobb adózója között is szereplő Zala-Müllex Kft.

Közzétette: Zala-Müllex
Készült: 24 február 2023

Csütörtökön a város dísztermében köszöntötte Zalaegerszeg 25 legnagyobb adózó cégét Balaicz Zoltán polgármester, folytatva a 2015 óta íródó hagyományt, mely szerint minden évben ünnepélyes keretek között köszönik meg az eredményük alapján legnagyobb adózónak minősülő zalaegerszegi vállalkozásoknak, hogy nagy mértékben hozzájárulnak a város fejlődéséhez. A TOP25 legnagyobb adózó cég között az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is szerepel a Zala-Müllex Kft., az ezt elismerő oklevelet ügyvezető igazgatónk, Bauer Arnold vette át Balaicz Zoltán polgármestertől.

A város önkormányzata a Sport mecénása díjjal ismerte el a Zala-Müllex Kft. sporttámogatási tevékenységét: cégünk a kulturális intézmények, rendezvények és civil szervezetek mellett rendszeres támogatója számos helyi sportklubnak, többek között a ZTE kosárlabda-, labdarúgó- és röplabdacsapatának, valamint az Egerszegi Titánok jégkorongcsapatának is.

- Azt vizsgáljuk meg, hogy a környezetünkben milyen olyan értékes kezdeményezések vannak, amiket támogatni tudunk. A sport egyrészről az egészséges életmód egyik meghatározó pillére, másfelől összetartó, összekovácsoló erő is a városban - nyilatkozta a díj átvétele után ügyvezető igazgatónk, Bauer Arnold a Zalaegerszegi Televíziónak.

A Zalaegerszegi TV a díjátadóról készített összeállítása ide kattintva tekinthető meg.

(fotók: Zalai Hírlap/Pezzetta Umberto)