Ismét Zala vármegye TOP100 cége között a Zala-Müllex Kft.

Közzétette: Zala-Müllex
Készült: 15 február 2023

Kedden délelőtt a zalaegerszegi Hotel Arany Bárány Télikert különtermében mutatták be a TOP100 Zala vármegye 2022 kiadványt, amely a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a NAV Zala Megyei Adó- és Vámigazgatósága és a Zalai Hírlap együttműködésében készült el tizedik alkalommal, és Zala vármegye legnagyobb vállalkozásait mutatja be a 2021-es év eredményei alapján.

A TOP100 vállalkozás között a Zala-Müllex Kft. is szerepel, cégünk a 64. a listán nettó árbevételünk alapján, ami 22%-kal nőtt a 2020-as évhez képest, üzleti tevékenységünk eredményénél pedig közel 100%-os növekedés látható.

A szakmai konferenciával egybekötött rendezvényen – melyen cégünket Bauer Arnold ügyvezető igazgató képviselte – köszöntőt mondott Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg MJV polgármestere és Kovács Dezső, a ZMKIK elnöke, előadást tartott dr. Navracsics Tibor területfejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős tárca nélküli miniszter, dr. Parragh László, a Kereskedelmi és Iparkamara elnöke és Tardos-Martsa Kinga, a NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatóság tervezési és elemzési osztályának vezetője, valamint zárszót mondott Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos.