hangulatú karácsonyi vacsorával zártuk az évet

Közzétette: Zala-Müllex
Készült: 19 december 2022

Idén is megtartottuk céges karácsonyi évzárónkat, melynek ezúttal a botfai Erdődy-Hüvös kastély adott helyet. Cégünk több mint száz jelenlévő munkatársát ügyvezető igazgatónk, Bauer Arnold és Zalaegerszeg MJV alpolgármestere, a Zala-Müllex korábbi dolgozója, Gecse Péter köszöntötte.

Bauer Arnold összefoglalta az elmúlt esztendő mérföldköveit: a szentgotthárdi kaszagyár kármenetesítésének első ütemét, központi irodaházunk a Modern Városok Program keretében megvalósult teljes felújítását, a búslakpusztai hulladéklerakó megnyitását, géppark- és eszközfejlesztéseinket telephelyeinken, a számos út- és járdafelújítást és az elektronikus iktatás bevezetését. Kiemelte, hogy milyen fontos szerepet játszik cégünk életében a társadalmi felelősségvállalás, ezirányú tevékenységünk elismeréseként idén a Zala-Müllex Kft. Az év Zala megyei adományozója díjban részesült, árbevételünk alapján pedig Zala megye TOP100 vállalkozása között szerepelünk.

“A Zala-Müllex megkerülhetetlenné vált a Nyugat-Dunántúlon a hulladékgazdálkodásban és azon kívüli tevékenységeiben is” - tette hozzá, kiemelve, hogy folyamatosan keressük az új lehetőségeket, bővítjük tevékenységi köreinket, az ilyen magas színvonalú munkához pedig idén is nélkülözhetetlen volt a kollégák hozzáállása és kiváló munkája.

Gecse Péter hangsúlyozta, a cég korábbi dolgozójaként pontosan tudja, honnan indult és hova jutott a Zala-Müllex, amely nem csak egy cég, hanem egy közösség is. Kiemelte a cégünkre a mindennapokban jellemző közös gondolkodást, innovációt és jövőbe mutató fejlesztéseket.

A sikeres esztendőt koccintással, finom falatokkal és jó hangulatú beszélgetésekkel zártuk le.