Adventi nyereményjáték - Készülj környezettudatosan az ünnepekre!

Közzétette: Zala-Müllex
Készült: 25 november 2022

Vasárnap advent első vasárnapjával megkezdődik a készülődés a karácsonyi ünnepekre, mely során mindannyian számos környezetvédelmi kihívással találjuk szembe magunkat. Elég csak az ajándékok csomagolóanyagaira, a karácsonyfa kiválasztására, díszeire, bevásárlásainkra, utazásainkra vagy az ünnepi menü elkészítésére gondolni - világszerte 10-15%-kal több hulladékot termelünk decemberben, mint az év többi hónapjában.

A Zala-Müllex Kft. fontosnak tartja felhívni a figyelmet a környezettudatosságra és a fenntarthatóságra az év végéhez közeledve is.

Ennek keretében nyereményjátékot indítunk az adventi időszakra: advent utolsó vasárnapjáig, december 18-ig várjuk azokat a fényképeket, mellyel a készítő azt mutatja be, ő és/vagy környezete hogy készül környezettudatosan a karácsonyi ünnepekre.

A fotót beküldő követőink között értékes Zala-Müllex ajándékcsomagot sorsolunk ki december 19-én, melynek eredményéről honlapunkon és Facebook-oldalunkon beszámolunk, valamint felvesszük a kapcsolatot a szerencsés nyertessel.

A legjobb beérkezett képeket a Zala-Müllex Kft. internetes felületein is közzétesszük. Amennyiben szükséges, a beküldött fotóhoz csatolható rövid leírás is, bemutatva a környezettudatos tevékenységet.

Az alkotásokat 2022. december 18. éjfélig várjuk a Zala-Müllex Kft. Facebook-oldalán üzenetben vagy e-mailben, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.e-mail címre.

A nyereményjátékban nem vehetnek részt a Zala-Müllex Kft. munkavállalói. A kizárás nem terjed ki a Zala-Müllex munkavállalóinak hozzátartozóira.

A pályázat beküldésével a pályázó elfogadja a zalamullex.hu oldalon elérhető játékszabályzatot.

Környezettudatos készülődést és sikeres nyereményjátékot kívánunk mindenkinek!