"Én is környezetvédő vagyok" pályázat

Közzétette: Zala-Müllex
Készült: 21 április 2022

Április 22. a Föld napja, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a Föld természeti környezetének megóvására.

A Zala-Müllex Kft. egy évvel ezelőtt hagyományteremtő szándékkal indított nyereményjátékot a Föld napján, tavalyi nagy sikerű pályázatunkra számos osztály jelentkezett, végül az andráshidai Öveges-iskola 5.a osztálya nyerte meg a fődíjat, egy egész osztály részére szóló pizzázást.

Idén „Én is környezetvédő vagyok!” címmel írunk ki pályázatot, melyre az általános iskola első osztálytól az érettségizőkig minden korosztályból várjuk a jelentkezőket Zala és Vas megyéből egyaránt. Pályázni bármilyen vizuális alkotással (például rajz, fotó, festmény) lehet, amelynek témája, hogy az adott osztály tagjai mit tesznek a mindennapokban környezetünk védelme érdekében.

Minden osztály egy alkotással pályázhat, a beérkezett pályaműveket a Zala-Müllex Kft. szakmai zsűrije értékeli, és általános iskola, illetve középiskola kategóriában díjazza a legjobbakat.

Az elmúlt évhez hasonlóan a fődíj, egy az egész osztály részére szóló, 2022. december 31-ig tetszőleges időpontban felhasználható pizzázás közönségszavazás végén nyerhető el a Zala-Müllex Kft. Facebook-oldalán, ahol a legtöbb lájkot gyűjtő osztály lesz a győztes.

A minél kreatívabb és a környezetvédelmet különböző nézőpontokból bemutató alkotásokat 2022. május 21-ig várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, ahol bármilyen kérdés esetén állunk az érdeklődők rendelkezésére. Kérjük az osztályokat, hogy a pályaműveket eredeti formában is juttassák el a Zala-Müllex Kft.-hez, személyesen vagy postai úton a 8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 3-5 II. emelet vagy a 9784 Harasztifalu, Nyárfasor 049/3. hrsz. címre.

A Zala-Müllex Kft. célja, hogy a Föld napi pályázatával is elősegítse a fiatal generáció környezettudatos gondolkodását, valamint növelje a hulladékgazdálkodással, illetve környezetvédelemmel kapcsolatos ismereteit.