Az Öveges-iskola 5.a osztálya nyerte nyereményjátékunkat

Közzétette: Zala-Müllex
Készült: 10 június 2021

Április 22-én, a Föld napja alkalmából „Óvd Te is a Földet” címmel indítottuk el nyereményjátékkal egybekötött kvízünket, mellyel célunk volt, hogy felhívjuk a figyelmet a Föld természeti környezetének megóvására.

Az általános iskolák 5-8.-os osztályai számára készített feladatlapot helyesen megfejtő osztályok május végétől másfél héten keresztül versenyezhettek a fődíjért a Zala-Müllex Kft. Facebook-oldalán. Nagy küzdelem zajlott a versenyben maradt tizenkét osztály között a legtöbb kedvelés összegyűjtéséért, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a 12 osztálykép összesen közel 5500 lájkot kapott.

Végül a Zalaegerszegi Öveges József Általános Iskola 5.a osztálya 1017 kedveléssel végzett az élen. Az elismerő oklevelet - amellyel az osztály egy december 31-ig beválható pizzázást nyert a zalaegerszegi Pitvar Vendéglő felajánlásából – szerdán Pulmann Hajnalka, a Zala-Müllex Kft. gazdasági vezetője adta át Andráshidán a győztes osztálynak.

Gratulálunk a győztesnek, valamint minden résztvevő osztálynak, hiszen a kezdeményezésünkben való részvétellel mindannyian hozzájárultak a fiatal generáció környezettudatos gondolkodásának fejlesztéséhez, valamint a diákok hulladékgazdálkodással, illetve környezetvédelemmel kapcsolatos ismereteinek bővítéséhez.