Óvd Te is a Földet!

Közzétette: Zala-Müllex
Készült: 22 április 2021

Április 22. a Föld napja, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a Föld természeti környezetének megóvására.

Ennek apropóján a Zala-Müllex Kft. 10+1 kérdésből álló kvízzel és az ehhez kapcsolódó nyereményjátékával próbálja meg elősegíteni a fiatal generáció környezettudatos gondolkodását, valamint növelni a hulladékgazdálkodással, illetve környezetvédelemmel kapcsolatos ismereteit.

Nyereményjátékunkba 5-8.-os osztályok jelentkezését várjuk. A Zala-Müllex Kft. Föld napi kvíze olyan témákban teszteli a fiatalok tudását, mint a komposztálás, a veszélyes hulladékok feldolgozása, a szelektív hulladékgyűjtés vagy az illegális hulladéklerakók felszámolása. Kérdéseink többségére a zalamullex.hu honlapot böngészve választ találnak a kitöltők.

A helyesen megoldott feladatlapokat 2021. május 21. (péntek) 16 óráig várjuk, a helyes válaszok mellé pedig egy osztályfotó csatolását is kérjük. Utóbbinál az online oktatás és a járványhelyzet miatt természetesen nem szükséges friss kép, megfelelő korábbi osztálykép, de örömmel fogadjuk a kreatív, online keretek között is megvalósítható megoldásokat is.

A helyesen kitöltött feladatlapot és egy osztályképet beküldő 5-8.-os osztályok részt vesznek nyereményjátékunkban:  egy hónapon keresztül zajlik majd a lájkvadászat a Zala-Müllex Kft. Facebook-oldalán, ahol az osztályképek „versenyeznek” egymással. A legtöbb kedvelést összegyűjtő osztályt egy december 31-ig felhasználható pizzázással, valamint további meglepetésekkel ajándékozzuk meg. Kérdés esetén a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen állunk az érdeklődők rendelkezésére.

A KVÍZ IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL ÉS TÖLTHETŐ KI!

Óvd Te is a Földet és nyerj osztályoddal a Zala-Müllex Kft. nyereményjátékán!

*A nyereményjáték adatkezelési tájékoztatója ide kattintva érhető el.