Bauer Arnold: Hivatásunk és küldetésünk a környezetünk védelme

Közzétette: Zala-Müllex
Készült: 29 március 2021

Mint honlapunkon már beszámoltunk róla, az elmúlt hónapokban Zala és Vas megye területén közel hatezer tonna illegális hulladékot számoltak fel cégünk munkatársai.

- Számos önkormányzatnak, településrészi önkormányzatnak, valamint civil szervezetnek nyílt lehetősége részt venni a Tisztítsuk meg az országot! akcióban, ezáltal tenni környezetünk védelme érdekében – nyilatkozta a Zalaegerszegi Televízió Híradójának Bauer Arnold, a Zala-Müllex Kft. ügyvezető igazgatója. - A program keretében az illegálisan elhelyezett hulladékok felszámolására lehet támogatást nyerni és hála Istennek számos önkormányzat és civil szervezet élt ezzel a lehetőséggel. Cégünk is örömmel vett ebben részt, hiszen fontosnak tartjuk a környezetünk védelmét, ami hivatásunk és küldetésünk is.

Bauer Arnold hozzátette: az illegálisan elhelyezett hulladékok között szinte mindent lehet találni, az elektronikai hulladéktól a limlomokon, heverőkön át az építési törmelékig, amiben gyakran található veszélyes azbeszttartalmú palahulladék is. De nem ritkák a festékes vödrök, az oldószeres csomagolások vagy a sörös dobozok sem. Ez mutatja, hogy mindenképp van létjogosultsága ezeknek az akcióknak.

A Zalaegerszegi Televízió riportját ide kattintva tekinthetik meg!