ZTV Híradó: Zajlik az útfelújítás a Mária Magdolna Plébániatemplom előtt

Közzétette: Zala-Müllex
Készült: 09 március 2021

Mint honlapunkon a munkálatok kezdetét követően már beszámoltunk róla, az elmúlt héten munkatársaink elkezdték a Kazinczy téren a Mária Magdolna Plébániatemplom előtti útburkolat javítását.

- A Zala-Müllex Kft. a környezetvédelmi és a hulladékgazdálkodási tevékenysége mellett kiemelten fontosnak tartja a városban lévő útburkolatok, járdafelületek karbantartását és monitorozását – nyilatkozta a Zalaegerszegi Televízió Híradójának cégünk ügyvezető igazgatója, Bauer Arnold. - Ezzel kapcsolatban az önkormányzattal kötöttünk szerződést, ennek keretében végezzük ezeket a nagyobb felújításokat is. A műszaki osztállyal közösen állapítjuk meg azokat a feladatokat, amiket el kell látni ezen a téren, ezeket ütemezett módon valósítjuk meg.

A Zala-Müllex Kft. évente 20-25 nagyobb út- és járdafelújítást végez Zalaegerszeg területén. A Mária Magdolna Plébániatemplom előtti munkálatok várhatóan a jövő hétig tartanak, addig sávlezárás és sebességkorlátozás van érvényben. Kérjük az autósokat, hogy a munkaterület környezetében továbbra is fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozás betartásával közlekedjenek.

A Zalaegerszegi Televízió az útfelújításról készített riportját ide kattintva tekintheti meg!