A Zala-Müllex Kft. egyedülálló a palahulladék átvételében a nyugat-dunántúli régióban

Közzétette: Zala-Müllex
Készült: 09 április 2021

Cégünk 2019 októberében, a harasztifalui regionális telephelyén nyitotta meg a Zala, Vas és Győr-Moson-Sopron megyében egyedülálló, azbeszttartalmú hulladék ártalmatlanítására szolgáló lerakót.

Ezzel a tevékenységünkkel az épületek, létesítmények bontásánál és felújításánál keletkező veszélyes hulladék biztonságos és szabályos lerakására kínálunk lehetőséget a nyugat-dunántúli régióban.

A lerakott hulladékot az azbesztszál kiporzásának megelőzése érdekében azonnal földtakarással látjuk el, ezt követően meghatározott gyakorisággal kerül sor az addig konténerekben tárolt palahulladék lerakására. A Zala-Müllex Kft. 2020-ban 700 tonna palahulladékot ártalmatlanított.

A zalaegerszegi, Alkotmány úti telephelyünkön (régi Petőfi laktanya) háztartásokban, kis tételben keletkező mennyiség gyűjtésére van lehetőség. Itt természetes személyek által beszállított mennyiséget tudunk fogadni. A harasztifalui regionális hulladékkezelő központban természetes személyek és közületek által beszállított mennyiség átvételére is lehetőséget biztosítunk.

A palahulladék átvételi feltételeiről a +36-92/598-940 telefonszámon és az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen tudunk részletes tájékoztatással szolgálni.